Onze Kaart

 

Voorgerechten – Les Entrées

Waaier van bresaola met ricotta en tapenade van basilicum en half gedroogde tomaten

Eventail de bressola à la crème de ricotta et tapenade de basilic et tomates demi séchées € 16,75

Kortgebakken St-Jacobsvruchten, zalfje van geitenkaas, fruitige vinaigrette met bieslook en gember

Sauté de St.-Jacques mousse de chèvre vinaigrette à la ciboulette et gingembre € 19,75

 

Huisgemaakte terrine van ganzenlever, konfijt van Jonagold en Calvados € 19,75

Terrine de foie d’oie maison, confit de pommes et Calvados

Zoet – zout van gebakken ganzenlever, spek met appeltjes en meloen € 22,00

Salé – sucré de foie d’oie poêlé et lard salé aux pommes et melon (35’)

 

Visgerechten – Les poissons

Nage van goudbrasem en Zeeuwse mosseltjes en citroengras

Nage de dorade Royal et moules de Zélande aux bâtons de citronnelles € 21,00/€ 26,00

Gebraden kabeljauw met prei en shiitake en parfum van witte truffel € 22,00 / € 27,00

Le rôti de cabillaud aux shiitake et poireaux, parfum de truffe blanches

Gebraden lijnbaars met geuren uit de Provence, blanke botersaus met basilicum

Le bar de Ligne rôti aux senteurs de Provence, beurre blanc au basilic € 22,00 / € 27,00

Soepje van zeetong filets met asperges, jonge uitjes en tomaat

Petite soupe de filets de soles pochés aux asperges, jeunes oignons et tomates € 26,00 / 32,00

Vleesgerechten – Les Viandes

Gegrilde “Rib-eye” met Pommes neuf en vers geklopte Béarnaise

Rib-eye grillé aux Pommes neuf et Béarnaise Minute € 24,00

 

Gebraden kalfsrug sauté van champignons jus an sjalot

Le filet de veau rôti, saute de champignons et jus d’échalote € 26,00

“Teppanyaki” van jong hert, puree van spitskool, saute van champignons en jus van jostabessen

« Teppanyaki » de biche, purée aux choux, sauté de champignons et jus aux Josta € 34,00

In wijnbladeren gebraden grijze patrijs met witloof en een veenbessen wafeltje

Le perdreau rôti aux feuilles de vignes, chicons et gaufrette aux airelles € 39,00

 

Beste klant, al onze gerechten worden vervaardigd in een atelier waar er minstens sporen van de meest voorkomende allergenen zijn, indien u bepaalde zaken niet kan of mag eten gelieve ons dit steeds op voorhand te melden zodat wij een gepaste oplossing kunnen voorstellen.