Koud en warm buffet

Basis gemengd koud buffet aan €28,00per persoon :

  • Vis: Zalm in Belle vue, Mousse van St-jacosbvruchten, Rillets van verse zalm, roulade van kabeljauw,  tomaat of perzik met tonijnsla
  • Vlees: Natuurlijk rundsgebraad, Gekruid en gezouten varkensgebraad, Kalkoengebraad, gedroogde ham, Italiaanse gekookte ham.
  • Diverse huisgemaakte samengestelde slaatjes: slaatje van wortel, bloemkool, boontjes en tomaat, geraspte wortel, witte kool, slamengeling, boontjes, knolselder, komkommersla
  • Aardappelensla, pasta, rijst of taboulé bereidingen
  • Sausjes: Mayonaise, mayonaise met kruiden, cocktail,…
  • Broodjes assortiment, boter

Alles rijkelijk versiert en gepresenteerd op spiegels en glazen of inox kommen

 Uitgebreid gemengd koud buffet aan €32,00 per persoon:

Vis: idem als basis met uitbreiding van  Gerookte zalm, Koude gebraden Scampi’s, Opgevulde tomaten met garnalen

  • Vlees: idem basis met uitbreiding van Iberico ham, bresaola, mortadella,..
  • Uitgebreide Samengestelde slaatjes:  asperges, artisjok, boontje… / fruitig slaatje met prei, broccoli, bloemkool, appel, pruimen,…
  • Uitgebreid assortiment pasta,…
  • Uitgebreid assortiment sausjes

 Verdere uitbreidmogelijkheden Koud ( prijs te bepalen)

  • Kreeft, Graved Lax zalm, Carpaccio, Gebraden Sint jacobsvruchten (koud)
  • Ganzenlever, bMousse van eendenlever,Verassingsperen ( gevuld met kruidenkaas), Gebraden lamsbout, Gevulde kalkoen of Speenvarken, Carpaccio van vlees
  • Gazpaccho

Warme  uitbreidingsmogelijkheden

(dit zijn geen volwaardige portie’s steeds in combinatie met een koud buffet)

(voorbeelden zonder verbintenis, onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Gebraden snoekbaars met een botersoepje van Belgische asperges € 7,75

Vissoep Style “Bouillabaise” € 8,00

Gebraden kabeljauw met een romige jus van shiitake en witte truffel pasta € 8,25

Paupiette zeetong, kaviaar van aubergines, scheermesjes fijne groentjes en  blanke botersaus met basiliucm € 8,75

Nage van Tongfilets en seizoengroenten met verse dragon en tomaat € 8,75

Kortgebakken haantje met gewokte groenten citroengras en rode curry € 7,00

Opgevulde hoevekip met zuiderse geuren en dragon € 7,95

Waterzooi van Mechelse koekoek € 7,50

Zacht gegaarde parelhoen met appeltjes en jus van jostabessen € 7,95

Gegrilde jonge eend met sauté van shii-take en een parfum van witte truffel € 8,25

Lamsnavarin met seizoengroenten € 7,95

Zachtgegaarde kalfsrug met een stoofpotje van lentegroenten en jus van morieltjes € 8,50

Gebraden opgevulde lamskoteletjes met verse dragon € 8,75

Bisque van nieroogkreeftjes en Armagnac (1/3 liter p.p.) € 6.95

Velouté van pompoen met ravioli van ricotta, pancetta en pijnboompitten (1/3 liter p.p.)  € 5,00

Aanvullend Kaas assortiment vanaf € 7,25 per persoon

(steeds in combinatie met een koud buffet)

Assortiment Belgische en Franse kazen 85 gr pp op schotel gegarneerd met noten, druiven, …

Aanvullend desserten buffet vanaf € 8,25 per persoon

Mini dessertje 5 stuks pp. in glaasjes of potjes zoals

  • Chocolademousse
  • Luchtige crème met kriekjes en chocolade
  • Tiramisu met speculaas
  • Pastel de nata
  • Tartinette met witte chocolade en framboos
  • Tartinette met donkere chocolade en krieken
  • Creme brulée
  • Vanille room met rode vruchten
  • Bavarois van yoghurt en fruitcoulis
  • Roomsrijst met framboos en meringue
  • Mini tarte tatin
  • Mini moeulleux
  • Mini gebakjes (javannais, miserable)
  • Ass Mini creme au beurre gebakjes (+ € 0.45)

Onze aperitiefhapjes.  

Rijkgekleurde hapjes in potjes en glaasjes                   vanaf € 1,95 p/stuk.

Assortiment luxehapjes warm                                        vanaf € 2,25 p/stuk

 Vers artisanaal schepijs

Assortiment van huisgemaakt schepijs & sorbets verschilende smaken zoals vanille, chocolade, aardbeien in verschillende verpakkingen (0,5 liter, 1 liter, 2,5 liter,….)    € 12,00 p/liter

 Huisgemaakte ijstaart

Naar smaak zelf te kiezen en samen te stellen Individuele ijstaartjes of Pièce Montée ijstaart.€ 5,00 p/persoon

Individuele desserten

Montage van rodevruchten thee met vanille uit sri lanka,  en mousse van Belgische chocolade (gepresenteerd in een glas) evenals andere desserten kan zeker gemaakt worden naar de wensen van de klant…

  • Huisgemaakte chocolademousse                                                                        € 4,00
  • Panna-Cotta van vanille met coulis van framboos en rood fruit                  € 4,00
  • Individuele chocoladetaartje met confijt van appelsien                                 € 4.00
  • Tarte tatin(warme appeltaart) met vers vanille ijs                                          € 4,95
  • Moeulleux van chocolade en luchtige room                                                      € 4,95
  • Soepje van aardbeien met verse munt, sinaas en Eau de Villée                    € 5,50
  • Montage van rood fruit, Crozes hermitage en Vanille uit madagascar        € 5,75
  • Gekarameliseerde ananas met vanille uit Thailand, geparfumeerd met cassis  € 6,50
  • Ijslam of Speciale ijstaarten                                                                                  € 5,00

Diverse & Materiaal

Met dienst wordt de btw op het eten verhoogt naar 12%

  • Personeel voor keuken (1 persoon per 20 gasten)                    € 25,00 per uur/persoon  (min 4 uur)
  • Personeel bediening (1 persoon per 12 personen)                    € 25,00 per uur/persoon  (min 4 uur)
  • Huur hoge receptietafel met aangepaste tafelrok en nap              € 18,00
  • Huur tafel 6 personen met tafelrok (wit, 180 op 60)                      € 15,00
  • Huur nap wit voor tafel 180 op 60                                                      € 6,00
  • Huur rotanstoel                                                                                       € 3,50
  • Servetten wit (idem nap )                                                                      € 1,00
  • Huurprijs glazen, bestek, borden vuil terug                                      € 0,25/stuk
  • Montage  & opstelling buffet, hapjes ass., mini dessertjes             € 25,00
  • Afbreken buffet, hapjes,…                                                                     € 25,00
  • Teruggave vuil potjes, glaasjes, schoteltjes van hapjes, mini dessertjes    € 0,10/stuk
  • Party tent 4×8 meter                                                                                € 95,00
  • Terraswarmer                                                                                            € 40,00
  • Transport                                                                                                    te bepalen
  • Ander materiaal op aanvraag…

Forfaitprijs voor al het materiaal vuil terug (borden, glazen, bestek, tafels, nappen, stoelen,..)  € 10,00/pp