Standaard receptie

Al onze prijzen zijn excl 12% btw voor de voeding en excl. 21% btw voor dranken. Alle voorgestelde producten, bereidingen, desserten,… zijn huisgemaakt met dagverse producten. Deze kunnen afwijken van de voorgestelde producten naargelang aanbod en seizoen

Receptie I € 27,50 pp

  • 1,5 uur receptie met inbegrepen: huur glazen, zaalpersoneel 1 kelner per 20 genodigden, 1 kok, 1 receptietafel per 20 genodigden
  • Drank: schuimwijn, water, fruitsap. (Supplement champagne € 9,00 pp)
  • Hapjes:
    • 3 koude hapjes zoals
      • panna cotta van bloemkool en gerookte eendenborst
      • Waaier van bresaola, ricotta en groene pesto
      • Vitello tonato
      • rillets van gevogelte en pimpernikkel brood
      • roulade van verse en gerookte zalm
      • rillettes van vis,
    • 3 warme hapjes zoals
      • Mini hamburger met rundsvlees
      • Pittige mini pitta van rundsvlees en curry
      • Mini croque, Mini kippebrochet

Receptie II  € 34,50 pp

  • 2 uur receptie met inbegrepen: huur glazen, zaalpersoneel 1 kelner per 20 genodigden, 1 kok, 1 receptietafel per 20 genodigden
  • Drank: Cava, witte en rode wijn water, fruitsap. (Supplement champagne € 9,00 pp)
  • Hapjes:
    • 3 koude hapjes zoals
      • panna cotta van bloemkool en gerookte eendenborst
      • mousse van geitenkaas, gerookt varkenshaasje, bieslookdressing
      • Waaier van bresaola, ricotta en groene pesto
      • Vitello tonato
      • rillets van gevogelte en pimpernikkel brood
      • roulade van verse en gerookte zalm
      • rillets van verse vis
    • 3 basis warme hapjes zoals
      • Mini hamburger met rundsvlees, Pittige mini pitta van rundsvlees en curry, Mini croque, kaaskroketje
    • 2 warme hapjes zoals:
      • Rijstnoedelsoepje, gekruide kippenbrochette, stoofpotje van tijgergarnaal, goujonette van pladijs kruidendressing …

 

Receptie III  € 39,90 pp

  • 3 uur receptie met inbegrepen: huur glazen, zaalpersoneel 1 kelner per 20 genodigden, 1 kok, 1 receptietafel per 20 genodigden
  • Drank: Cava, water, fruitsap. (Supplement champagne € 9,00 pp)
  • Hapjes:

 

  • 3 koude hapjes zoals
    • panna cotta van bloemkool en gerookte eendenborst
    • Waaier van bresaola, ricotta en groene pesto
    • Vitello tonato
    • panna cotta van bloemkool en gerookte eendenborst
    • rillets van gevogelte en pimpernikkel brood
    • roulade van verse en gerookte zalm
    • rillets van verse en gerookte zalm,
  • 4 basis warme hapjes zoals
    • Mini hamburger met rundsvlees
    • Pittige mini pitta van rundsvlees en curry
    • Mini croque, kaaskroketje
  • 2 warme hapjes zoals:
    • Rijstnoedelsoepje, gekruide kippenbrochette, stoofpotje van tijgergarnaal, opgevulde ravioli zachte currysaus, goujonette van pladijs kruidendressing, fakkels van gelakte eend …

Luxe receptie

Receptie I  € 45,25 pp

2 uur receptie met inbegrepen: huur glazen, zaalpersoneel 1 kelner per 15 genodigden, 1 kok, 1 receptietafel per 15 personen

  • Drank: Cava, water, fruitsap. (Supplement champagne € 7,00 pp)
  • hapjes
    • 3 basis warme hapjes zoals
      • mini hamburger, mini pitta, bruschetta,…
    • 3 koude hapjes, gerechten in glaasjes
      • Flan van pompoen, garnaalsla, bressaola met pesto, ganzenlever, runder carpaccio, ceviche van kabeljauw, …
    • 3 warme gerechtjes
      • Rijstnoedelsoepje, gekruide kippenbrochette, stoofpotje van kabeljauw en shiitake, opgevulde ravioli zachte currysaus, St jacobsvrucht fruitige vinaigrette, zeebaars avocado sojasaus …
    • desertjes
      • diverse mousses,
      • crème brulée
      • suikertaart, tarte tatin, moelleux chocolade

Receptie II € 49,25 pp

3 uur receptie met inbegrepen: huur glazen, zaalpersoneel 1 kelner per 15 genodigden, 1 kok, 1 receptietafel per 15 personen

  • Drank: Cava, water, fruitsap. (Supplement champagne € 7,00 pp)
  • Hapjes
    • 4 koude luxe hapjes, gerechtjes
      • ganzenlever, Tataki van tonijn, sushi, kortgebakken zalm met kaviaar van aubergines, St jacobsvrucht fruitige vinaigrette …
    • 3 basis warme hapjes
      • zoals mini hamburger, mini pitta, bruschetta,…
    • 3 warme luxe gerechtjes
      • Velouté van kreeft citroengras en coco,
      • Stoofpotje van shiitake en kabeljauw parfum van witte truffel,
      • Zacht gegaarde zeebaars, avocado, koriander
      • Kortgebakken lam, kaviaar aubergins dragon
      • Gelakte eend zalfje van wortel en steranijs
    • 3 luxe dessertjes
      • diverse mousses,
      • crème brulée
      • suikertaart, tarte tatin, moelleux chocolade

 

Uitbreiding met Verrassingsbrood : € 55,00 per brood met 35 mini sandwiches