Catering voor thuis, op het werk of in een feestzaal

 

Al deze prijzen zijn meeneem prijzen (exclusief kok & dienst),  exclusief 6% btw voor voeding, 12% voor eten met dienst & de dienst en 21% voor drank & materiaal.

Koude voorgerechten:

Terrine van verse ganzenlever met een konfijt van appeltjes, brioche met appelconfituur€ 16,00

Sashimi van verse zalm en tonijn, krokante sesam en dille € 13,20

Slaatje van grijze garnalen  met avocado en appel zure room en dille  14.15

Waaier van bresaola met fijne groentjes, ricotta,  geparfumeerd met koriander €  14,00

Vitello tonato met appelkappertjes en gemarineerde zuiderse groenten 14,00

Tataki van tonijn slaatje van avocado, vinaigrette van rode ui en gember 16,00

Slaatje van Belgische asperges met sashimi van zalm kerstomaat en dragon € 14,15

Sauté van Sint Jacosbvruchten, fruitige vinaigrette met vlierbloesem en fijne kruiden  € 14.60

Gebakken zeebaars met slaatje van avocado, tomaat, dressing van koriander en aalbessen € 14,15

Waaier van Belgische asperges, gerookte zalm en lichte boterjus en bieslook

Kortgebakken reuzengarnaal  met schuimpje van geitenkaas, Belgische asperges en basilicum € 14.60

(kreeft + € 5,50)

Slaatje van canades kreeft met een dressing van citrus en verse kruien  €27,35

Zacht gegaard kreeft met een slaatje van prei, groene uitjes en tomaat, bieslookdressing en groene linzen € 27,35

Soep

Oosterse rijstnoedelsoep met verse koriander & basilicum € 4,25

Bisque van Canadeese kreeft  € 6,95

Asperge velouté € 4,00

Veloute van pompoen € 4,00

Veloute van Brie en paprika € 4,00

Bisque van nieroogkreeftjes en Armagnac (1/3 liter p.p.)   € 6,55

Velouté van pompoen met ravioli van ricotta, pancetta en pijnboompitten  € 5.00

Oosterse rijstnoedelsoep met kortgebakken tijgergarnaal verse koriander & basilicum € 9,00

Warme voorgerechten/vis gerechten:

Ravioli van kreeft en kingcrab, fijne groentjes en basilicum 17,00 (enkel voorgerecht of tussengerecht)

Gebraden goudbrasem met een chutney van kerstomaat en groene olijf, Richard en zacht gegaarde prei € 15,10/€ 22.65

Nage van mosseltjes en goudbrasem met krokante groenten citroengras en dragon      € 15,10/€ 22.65

Zeebaars met een risotto van fijnegroentjes, citroengras en cocosmelk   15.10/22,65

Gebraden kabeljauw met een romige jus van shiitake en een parfum van witte truffel € 15,10/€ 22.65

Gebraden zonnevis met een stoofpotje prei, chinese kool en shiitake, lichte curry en een emulsie van groene kruiden €17.00/€ 24,53

Jonge tarbot met een zalfje van zandwortel, steranijs, blanke botersaus en dragon €17.00/€ 24,53

Gebraden Sint Jacobsvruchten met kaviaar van aubergines, courgettes en verse dragon € 16.05/€23.60

Soepje van zeetongfilets met asperges, jonge uitjes en tomaat €17.00/€ 24,53

Pot au feu van Canadese kreeft  of halve kreeft “Belle-Vue”   € 30,00  (+ 21% btw)

Paupiette zeetong, kaviaar van aubergines, scheermesjes fijne groentjes en  blanke botersaus met basiliucm €17.00/€ 24,53

Vleesgerechten:

Opgevulde hoevekip met zuiderse groenten en verse dragon € 17,45

Gelakte kwartel met saute van rijstvermicelli, citroengras en noten € 18,00

Opgevulde kwartel met een infuus van sjalotte en rode wijn € 18,00

Zacht gegaarde Mechelse koekoek saute van seizoensgroenten infuus van Omer bier € 18,15

Gegrilde jonge eend met een zalfje van zandwortel, jus van jostabessen, mango en paprika € 18,40

Gegrilde jonge eend met een zalfje van zandwortel seizoensgroenten, emulsie van shiitake € 18,40

Gebraden melkkalf met  asperges en jus van morieltjes € 21,70

Gebraden lamsnootjes met zuiderse geuren, zalfje van aubergines, gratin van courgettes € 21,70

Gebakken kalfszwezerik en jonge duif uit Anjou, jus van morieljes, sauté van seizoengroenten € 23,60

Duo van zacht gegaard Pata negra, beukezwammen, parfum van witte truffel € 21,70

Gebraden kalfszwezeriken met gebraiseerd witloof en saus met witte truffel € 23,60

Gebraden duif uit “Anjou”, met een jus van sjalot en een stoofpotje van seizoengroenten € 23,60

Dessert/ Dessert

Huisgemaakte chocolademousse  € 4,75

Individuele taartje van chocolade en caramel   € 6.25

Panna-Cotta van vanille met confijt van appel en speculaas  € 5,50

Tarte tatin van vijgen en citrus met een sorbet van ijzerkruid € 6,25

Tarte tatin(warme appeltaart) met vers vanille ijs  € 6,25

Moelleux van chocolade met luchtige room   € 6,25

Clafoutis van rode vruchten  € 6,25

Fanatsie van witte chocolade, framboos en yoghurt 6,75

Tarte tatin van vijgen en citrus met een sorbet van ijzerkruid € 7,13 (indien voorradig)

Gekarameliseerde ananas met vanille uit Thailand, geparfumeerd met cassis  € 7,50

Ijslam of Speciale ijstaarten  € 6,00 (dessert + ijslam = prijs dessert +2,75 pp)

Assortimentenbordje  € 7,95

Kaasbordje  € 8,25

Koffie

Koffie met versnappering                                                € 2,45 pp

Diverse

Tafelbroodjes (45gr.) – Petits pains                                  € 0,35/st.

Hapjes 

Koude hapjes in glaasjes geassorteerd vanaf                     € 2,10stuk

Warme hapjes geassorteerd vanaf                                        € 2,35stuk

Feestmenu

Menu 4 gangen (comunnie, lentefeest,….)                  vanaf € 55,00 p.p.

Omvat:

3 hapjes, 2 broodjes, koud voorgerecht, warm voorgerecht of soep, hoofdgerecht en dessert zie lijst hierboven (naar gelang de gekozen gerechten kunnen er supplementen bij gerekend worden) exclusief dienst & kok.

Menu 3 gangen (comunnie, lentefeest,….)                  vanaf € 42,50 p.p.

Omvat:

3 hapjes, 2 broodjes, voorgerecht of soep, hoofdgerecht en dessert zie lijst hierboven (naar gelang de gekozen gerechten kunnen er supplementen bij gerekend worden) exclusief dienst & kok.

kinderenu 3 gangen (comunnie, lentefeest,….)                  vanaf € 17,50 p.p.

2 hapjes, 1 broodjes, voorgerecht of soep, hoofdgerecht en dessert zie lijst hierboven (naar gelang de gekozen gerechten kunnen er supplementen bij gerekend worden) exclusief dienst & kok.

Personeel

Met dienst wordt de btw op het eten verhoogt naar 12%

  • Personeel voor keuken (1 persoon per 20 gasten)                 € 25,00 per uur/persoon  (min 4 uur)
  • Personeel bediening (1 persoon per 12 personen)                 € 25,00 per uur/persoon min 4 uur

Materiaal

  • Huur hoge receptietafel met aangepaste tafelrok en nap € 18,00
  • Huur tafel 6 personen met tafelrok (wit, 180 op 60) € 15,00
  • Huur nap wit voor tafel 180 op 60 € 6,00
  • Huur rotanstoel  € 3,50
  • huur lederen stoel € 6,00
  • Servetten wit (idem nap )  € 1,00
  • Huurprijs glazen, bestek, borden vuil terug   € 0,25/stuk
  • Montage  & opstelling buffet, hawpjes ass., mini dessertjes € 25,00
  • Afbreken buffet, hapjes, € 25,00
  • Teruggave vuil potjes, glaasjes, schoteltjes van hapjes, mini dessertjes € 0,10/stuk
  • Warme luchtoven 4 niv Barscher  € 45,00
  • Party tent 4×8 meter € 95,00
    • gemonteerd € 135,00
  • Terrasverwarmer € 65,00 gas inbegrepen
  • Transport te bepalen
  • Ander materiaal op aanvraag…

Forfaitprijs voor al het materiaal vuil terug (borden, glazen, bestek, tafels, nappen, stoelen,.)€ 10,00/pp

Al deze prijzen zijn meeneem prijzen (exclusief kok & dienst),  exclusief 6% btw voor voeding, 12% voor eten met dienst & de dienst en 21% voor drank & materiaal.